3 уникални предимства на силиконовите лубриканти

 

Когато става въпрос за личното ни удоволствие, то ние не сме в състояние да правим кой знае какви компромиси. Предвид това, че днес на пазара се предлагат крайно разнообразни продукти, способстващи увеличаването на възбудата и ускоряването на оргазмите, то не виждаме абсолютно нищо лошо в това да се поглезим, да се откъснем от стреса и напрежението, които са неизменна част от живота ни и да се порадваме един на друг с партньора си.

Днес в тази статия основно ще ви разказваме за лубрикантите и какви са онези 3 удивителни техни свойства, за които не знаете. За да бъдем колкото се може по-полезни, то междувременно  ще обхванем и някоя друга важна тема, като това от къде можем да си закупим качествена секс козметика, за която да си струва всеки инвестиран лев.

Ще започнем с това, че покупката на силиконови лубриканти съвсем не е толкова лесна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Важно е да премислите внимателно мястото, от където възнамерявате да я закупите, за да не се окаже накрая, че не сте доволни от резултатите, на които ставате свидетели. Проучете магазините, които са ви направили най-силно впечатление и си отделете поне няколко часа свободно време, в което да разгледате продуктите, да се свържете с техен представител и да се информирате за съставките на прочутите през последните няколко години лубриканти.

Това, както и сами можете да предположите, изисква не малко време и е от ключова необходимост да си го отделите настрана, ако искате накрая да бъдете наистина доволни. Ако ли обаче не разполагате с това време, то най-добрият вариант е да се посъветвате с близък, приятел или роднина, с който не се притеснявате да обсъждате подобни въпроси. Ако ли пък в обкръжението си нямате такъв човек или вашите разбирания не ви позволяват да коментирате подобни теми, то тогава най=-добре да запретнете високо ръкави и сами да свършите цялата работа.

Както споменахме и по –горе, нашата основна цел е да сме ви полезни по всяко време. Ето защо ви насочваме директно към онлайн магазина Sexo.bg, от където имате възможността да си закупите разнообразни лубриканти, благодарение на които да се насладите максимално на времето, прекарано с половинката ви в еротични забавления.

Кои са 3 – те основни предимства на лубрикантите

  • Те успяват да овлажнят областта около вагината и клитора;

Считаме, че това е едно от основните предимства на лубрикантите и всеки може да потвърди, че те с мощна сила се справят великолепно с тази си задача.

  • Предотвратяват болката по време на секс;

Второто предимство на овлажнителите е, че благодарение на тях, то вие ще забравите мигновено за болката по време на секс. Особено хората, които са привърженици на аналния секс, ще се почувстват в пъти по-удовлетворени от играта с партньора и ще жадуват за още нови и приятни преживявания.

  • Лубрикантите спомагат за по-пълноценни оргазми;

Малцина от вас знаят това, но лубрикантите са ключът към пълноценния оргазъм. Когато клиторът е достатъчно овлажнен, то удоволствието за двамата души започва да ескалира. Партньорката ще се наслади на редица оргазми, които няма как да бъдат на лице, ако липсваха овлажнителите.

Подарете на тялото си онова, от което се нуждае то, за да бъде сексуалната връзка с партньора ви наистина магическа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе