Престижна награда от педагогически конкурс за учител от ДГ „Роза“ – Силистра

Престижна награда за Светла Димитрова – старши учител в ДГ „Роза“ гр. Силистра на педагогически конкурс „Новатори в образованието“ за 2020 г., организиран от ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий“.

Конкурсът провокира педагогическите специалисти да споделят новаторски решения за многоаспектни проблеми пред съвременното предучилищно и училищно образование.

Светла Димитрова- старши учител на II б група в ДГ „Роза“2, гр. Силистра представя своите виждания по темата заедно с още 117 конкурсни материала. Димитрова участва с компютърна презентация на тема ,,Иновативни методи в образованието“ и се класира и на II място в раздел ,,Презентации“.

Участници в конкурса са учители, директори, психолози, ръководители на образователни центрове. Петдесет и пет от представилите се експерти в образователни институции от цялата страна са номинирани за призови места и получават грамоти.

За пореден път педагогически специалисти от ДГ „Роза“, гр. Силистра получават признание и се нареждат сред най-добрите педагози на регионално и национално ниво.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе