Дневен хороскоп за 7 юли 2023, петък

Овен

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Телец

Петък е успешен ден за . Денят ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.

Близнаци

Днес има голяма вероятност да възникнат спорове и конфликти, така че внимавайте какво говорите. Не позволявайте на никого да Ви обвинява за неща, които не сте направили, или защото сте постъпили както сте смятали за редно – това би било проява на контрол, а не израз на любов и приятелство.

Рак

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Лъв

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Дева

Днес всяка комуникация ще бъде полезна и приятна. Положителният Ви поглед върху нещата прави всичко по-лесно. Важното е не само да не пропуснете късмета си, но и да не го изплашите с напоритостта си.

Везни

Избягвайте да се занимавате с документи, обещания и излишните разговори. Сексуалните контакти изискват крайна предпазливост. Обърнете внимание на своето здраве или на здравето на свой близък.

Скорпион

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Стрелец

Хубав, наситен с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват допълнително внимание и грижи, и да възникнат неочаквани задължения. Всичко обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон.

Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки.

Риби

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе