Дневен хороскоп за 3 март

Овен

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Телец

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Близнаци

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Рак

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Лъв

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Дева

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Скорпион

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Козирог

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Водолей

Днес ще се изправите лице в лице с обезпокоителни и трудни ситуации. Трябва да си дадете време за почивка и релакс, да успокоите ума си и да презаредите батериите си. Имайте малко търпение. Скоро нещата ще се обърнат към по-добро.

Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Риби през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе