Дневен хороскоп за 10 октомври

© Pixabay.com

Овен

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Телец

Неделя ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около Вас. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве.

Рак

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Рак са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Лъв

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В неделя добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В неделя ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Неделя не е еднозначен ден за Дева. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Скорпион

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Стрелец

Днескашният ден ще Ви носи известно настроение. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата ви към самотата. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви.

Козирог

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около вас.

Водолей

Неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Водолей. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днес сте изпълнени с желание за работа. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе