Дневен хороскоп за 8 август 2022, понеделник

Овен

Понеделник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Телец

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Близнаци

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Парите няма да са Ви проблем. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Дева

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Везни

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Везни са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Скорпион

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на скорпион умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Стрелец

Днес сте под голям натиск. Просто има твърде много неща за вършене и твърде много отговорности, които трябва да изпълнявате и в момента се чувствате доста претоварени. Бъдете методични. Измислете стратегия за преодоляване на всякакви пречки.

Козирог

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

Водолей

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Риби

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе