Изграждането на спортна площадка и основен ремонт на физкултурния салон на СУ „Васил Левски“-Главиница

През изтеклата 2023 г. беше реализиран проект „Внедряване на енергоспестяващи мерки на СУ „Васил Левски“ гр. Главиница“ на стойност 2 810 997 лв. с ДДС. Променен бе обликът на сградата на СУ „Васил Левски“ град Главиница.

През настоящата 2024 г., като продължение на политиката за модернизираме образователната инфраструктура в общината, стартираха няколко проекта, които ще променят облика и на училищния двор – изграждането на спортна площадка за тенис корт в двора на СУ „Васил Левски“ – град Главиница на стойност 224 254,72 лв. с ДДС. Строително-монтажните работи започнаха на 10 юни 2024г.

Изграждането на мултифункционална спортна площадка за волейбол и баскетбол в двора на СУ „Васил Левски“ – град Главиница на стойност 170 086, 53 лв. с ДДС. Строително-монтажните работи започнаха на 10 юни 2024 г. Основен ремонт на физкултурния салон на СУ „Васил Левски“ – град Главиница на стойност 345 204, 30 лв. с ДДС. Строително-монтажните работи започнаха на 25 юни 2024 г

Усилията са строително монтажните работи да приключат до старта на новата учебна години, за да не бъде възпрепятстван учебния процес.

На следващ етап е планувано облагородяване кътовете за отдих в двора на училището, при което инвестициите ни в най-голямото общинско училище ще придобият завършен вид.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе