Гражданин благодари с писмо на полицаите от контролно-пропускателните пунктове край Силистра

Жител на Силистра с писмо до МВР благодари на полицейските служители, обслужващи контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните пътища край областния град. Човекът разказва, че на 28 април му се е наложило да напусне града, за да пътува по здравословни причини до медицински център във Варна. Той се обръща с благодарност към дежурните служители на РУ-Силистра, работещи на контролно-пропускателните пунктове, и определя отношението им като „изключително добро, коректно и професионално“. Според него полицаите са „не само пазители на реда, а и хора с големи сърца“. „Бъдете горди, че във вашите редици работят такива хора“, пише силистренецът, и пожелава късмет и успехи.

В писмото благодарност е изказана и към полицаите, контролиращи движението на входно-изходните пътища край Добрич и Варна.

Контролно-пропускателните пунктове бяха изградени в изпълнение на противоепидемичните мерки във връзка с ограничаване разпространението на коронавируса на 21 март т.г. На входно-изходните пътища край Силистра функционират четири такива пункта, през които всекидневно преминават средно по около 1000-1200 човека. В 24-часовото им обслужване участват служители на групите „Охрана на обществения ред“, „Териториална полиция“ и полицейските участъците на РУ-Силистра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе