61 дежурни екипа на Енерго-Про ще са на линия по време на предстоящите празници

Във връзка с предстоящите празници 1 и 6 май Електроразпределение Север осигурява 61 дежурни екипи, които да следят за изправността и безаварийната работа на електроразпределителните съоръжения в Североизточна България. Екипите на дружеството са в постоянна готовност за обезпечаване сигурността на електрозахранването на клиентите. В момента, в съответствие със Закона за мерките по време на извънредното положение, служителите на ЕРП Север извършват само неотложни мероприятия по мрежата и са подготвени, веднага след отмяна на извънредната ситуация в страната, да подновят планираните ремонтни дейности. Планираната работа на екипите е необходима за предотвратяване на смущения в електрозахранването, дължащи се на повреди по електроразпределителните съоръжения вследствие на амортизация и сезонно променящите се метеорологични условия.

Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО работят при засилени мерки за безопасност и с намалено работно време, в съответствие с препоръките за ограничаване на разпространението на коронавируса: https://www.energo-pro.bg/bg/Centrove-za-obslujvane-na-klienti. Служителите на компанията са на разположение на потребителите и по имейл и телефон за всякакви въпроси, касаещи дейностите електроразпределение и електроснабдяване: https://www.energo-pro.bg/bg/Kontakti.

За седмица от въвеждането на електронната функционалност за разплащане на задължения за консумирана електроенергия през началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО https://www.energo-pro.bg/, близо 1000 клиенти са се възползвали от възможността да платят сметките си с дебитна и кредитна карта бързо и удобно. Услугата спестява необходимостта от посещение на физически офис на компанията или нейните партньори. Директен линк към виртуалния терминал за онлайн разплащания на енергийната компания е достъпен тук: https://vp.energo-pro.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе