Откриха пеещите фонтани в Главиница

На 04 октомври 2024г. кмета на Община Главиница – г-н Неждет Джевдет, заедно с кметове, кметски наместници, съветници, специалисти „АФО“ в присъствието на жители и гости на град Главиница, официално откриха новоизградените ПЕЕЩИ ФОНТАНИ в града.

Фонтаните са изградени по проект „Реконструкция и благоустрояване в част УПИ I – 402, кв.34, град Главиница и прилежащи тротоари“ с изпълнител на строително-монтажните работи „Булкрис-83“ ООД.

Фонтаните са изградени по случай 40-тата годишнина от обявяването на Главиница за ГРАД, като непосредствено до пеещите фонтани се състоя и откриването на юбилейна плоча с герба на Община Главиница.

Участие в програмата взеха учениците от СУ „Васил Левски“ град Главиница, които очароваха присъстващите със своите музикално-танцови изпълнения.

Кулминацията в програмата настъпи с пускането на фонтаните – красивия танц на водата, съчетан с цветове в музикален ритъм впечатлиха присъстващите.

Пеещите фонтани превърнаха центъра на град Главиница в красиво и модерно място за отдих, което ще се посещава от млади и по-възрастни.

🎶 Днес на 04 октомври 2024г. кмета на Община Главиница – г-н Неждет Джевдет, заедно с кметове, кметски наместници,…

Posted by Община Главиница – Municipality of Glavinitsa on Friday, October 4, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе