Ден на работодателя в ДБТ Силистра

На 08.05.2024г. в  Дирекция „Бюро по труда“ Силистра се проведе „Ден на работодателя“ с представители на „СИТИ КЕШ“ ООД. Основна идея на събитието бе усвояване на разкрити свободни работни места и представяне на възможности за трудова заетост и кариерно развитие.

Срещата се проведе в присъствието на изпълняващия длъжността Директор на ДБТ Силистра г-жа Ивелина Петрова, представители на финансовата институция, г-н Александър Милев – регионален мениджър и г-жа Искра Дочева, управител на офис гр. Силистра и 6 лица, активно ангажирани с търсене на работа и проявили интерес към сферата на финансите. Г-жа Петрова, приветства присъстващите и откри официално събитието, след което покани работодателя да представи своята дейност.

Господин Милев представи детайлно естеството на работа, разясни начините за кандидатстване за обявените длъжности „Мениджър/екип“, възможностите за кариерно развитие, за работа в екип, както и други предимства при започване на работа в дружеството и сектора на кредитирането. Многократно предостави възможност на лицата, да поставят своите въпроси, като ги прикани да загърбят притесненията си и смело да споделят своите впечатления. В края на срещата се  размениха координати за връзка с желаещите заетост, търсещи работа лица.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе