БМЧК – Силистра с благотворителен пазар в помощ на програмата „Топъл обяд“

Изключителен успех на благотворителния базар, организиран от всеотдайните  доброволци от Български младежки Червен кръст – Силистра.

Събитието се проведе с благородната кауза да подкрепим нашата програма „Топъл обяд“ и сме изключително щастливи от ентусиазирания отзвук, който получи.

Базарът, изпълнен с множество възхитителни щандове и дейности, събра членове на нашата общност в дух на щедрост и другарство. От ръчно изработени предмети до книги втора употреба, имаше по нещо, на което всеки да се наслади. Енергията и подкрепата, показани както от доброволци, така и от присъстващи, бяха наистина стоплящи сърцето.

Благодарение на неуморните усилия на доброволците и огромната подкрепа на общността, те успешно събраха средства на стойност 1573 лева, които значително ще допринесат за програмата „Топъл обяд“. Тези средства ще гарантират, че те могат да продължат да предоставят питателна храна на ученици в неравностойно положение и техните родители.

Много често безплатният топъл обяд, който тези деца получават всеки ден през учебната година в трапезариите на БЧК, е единственият повод те да посещават учебните занятия.

Ние сме развълнувани да ви информираме за изключителния успех на базара, организиран от нашите всеотдайни доброволци от…

Posted by Български младежки Червен кръст – Силистра on Monday, April 29, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе