Дневен хороскоп за 21 декември 2023, четвъртък

Овен

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Телец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Близнаци

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Лъв

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Четвъртък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Дева

Защитете се от негативни сили и хора, но не отказвайте помощ. Негативното мислене лесно и бързо води до преувеличени заключения, които обикновено са изключително безотговорни. Ако си позволите да бъдете съблазнени от тъмни мисли, става почти невъзможно да поддържате положителен поглед към света.

Везни

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на . Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

Погрижете се за отдиха си, пътувайте, развличайте се. Имате нужда да разнообразите деня си, натоварващите мисли да бъдат изчистени и да погледнете по-ведро на живота си. Изпълнението на обща задача ще ви подтикне да търсите съдействие от трети лица.

Стрелец

Днес ще имате дълъг и много досаден разговор, в който няма да ви бъде позволено да вмъкнете нито една дума. Не се опитвайте да се борите с това, просто изчакайте да премине.

Козирог

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Водолей

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Риби

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе