Нова благотворителна инициатива за набиране на средства от мотоклуб „FREE RIDERS“

Снимка: Free riders

Членовете на мотоклуб „FREE RIDERS“ МС – Силистра – СНЦ „Мотоклуб – свободни мотористи” ЕИК 176226412, отново канят всички жители и гости на гр. Силистра в навечерието на светлите коледни и новогодишни празници да се включат в организираната от мотоклуба благотворителна инициатива за набиране на средства за нова благородна кауза.

Тази година всички събрани средства ще бъдат предоставени за лечението на Данаил Ивайлов Павлов, наш съгражданин завършил миналата година ПМГ „Св. Климент Охридски“ – Силистра, който страда от злокачествено заболяване и се нуждае от спешно лечение в чужбина.

За събиране на нужните за лечението на Данаил парични средства „FREE RIDERS“ МС, организира МОТОПАРАД по централните улици на града, който ще се проведе на 23.12.2023г. с начален час 12.00ч. с отправна точка паркинга на магазин „Кауфланд“, където всеки участник ще може да дари средства за каузата.

След тържествено дефиле по улиците на гр. Силистра участниците в мотопарада облечени в подходящи коледни костюми ще се позиционират на градския площад пред сградата на Община Силистра, където отново ще бъде предоставена кутия за дарения и всеки желаещ ще може да подпомогне лечението на Данаил.

Дарителската кампания ще приключи на 23.12.2023г. в 14.30ч., когато кутиите ще бъдат отворени, събраните пари преброени и описани в присъствието на адвокат и преведени по дарителската сметка разкрита за лечението на Данаил Ивайлов Павлов – BG93DEMI92405000296989, „Търговска банка Д“ АД, BIC: DEMIBGSF, от името на жителите на град Силистра.

Ръководството на мотоклуба кани всички желаещи мотористи да се включат в шествието с мотоциклетите си облечени с подходящи, коледни карнавални костюми, при стриктно спазване на правилата за движение съгласно ЗДвП.

Нека заедно, въпреки трудната година дарим малко топлина и радост на тези, които имат нужда от тях с надеждата, че следващата ще бъде по-добра за всички ни.

В случай, че метеорологичните условия на 23.12.2023г. са лоши мероприятието ще се проведе в първия подходящ ден след тази дата, за което ще уведомим участниците своевременно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе