Дневен хороскоп за 5 декември 2023, вторник

Овен

При възможност ще бъде добре да сте с любим за вас човек, за да почувствате днешната хармония. Ако не сте в настроение, просто направите първата стъпка, за да осъществите комуникация с партньора ви. През този ден липсата на информация може да ви депресира или да изпитате комплекс за малоценност.

Телец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Близнаци

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Рак

За да се чувствате комфортно, опитайте се да не се намесвате в отношенията на други хора – днес по-добре стойте далеч от тези, които причиняват негативни емоции и чувства. Разчитайте на интуицията, но не бързайте.

Лъв

Този вторник е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Дева

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Везни

Интересен ден, пълен с изненади и неочаквани събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти сигурно ще ви се струва, че всички са ви приятели.

Скорпион

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Стрелец

Забавете малко ритъмът, с който се движите. Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Слушайте сигналите на тялото си и направете нещо добро за вашето здраве.

Козирог

Днес има голяма вероятност да възникнат спорове и конфликти, така че внимавайте какво говорите. Не позволявайте на никого да Ви обвинява за неща, които не сте направили, или защото сте постъпили както сте смятали за редно – това би било проява на контрол, а не израз на любов и приятелство.

Водолей

Вие сте изпълнени с оптимизъм и има всички основания за това. Представителите на знака ще имат късмет, ще успеят да реализират това, което отдавна са планирали. Възможни са неочаквани бизнес предложения. Някои , след като ги приемат, коренно ще променят живота си, ще започнат да правят неща, за които дори не са мислили преди.

Риби

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе