Марияна Йорданова – вокален педагог от Дулово: Благодаря за наградата, връчена от Нели Рангелова по време на „Дунавски звезди 2023“ в Силистра

Едно голямо признание за художествения ръководител на ДВГ „Веселие“ към НЧ „Н. Вапцаров 1895“ – гр. Дулово е наградата за най-добър вокален педагог, която бе връчена от красивата и неувяхваща Нели Рангелова, председателстваща журито на Пети национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Дунавски звезди 2023“ – гр. Силистра.

Наградите, които получиха децата са:

  • Специална награда за Берфин Балабанова за най-добро изпълнение на българска песен.
  • Втора награда за ДВГ „Веселие“.
  • Трета награда за дует „Веселие“ (Даяна Маркова и Берфин Балабанова).

Това е висока оценка за положения труд на малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

Благодарности за професионализма на звездното жури в лицето на председателя – чаровната наша певица Нели Рангелова, на най-усмихнатия и слънчев композитор и аранжор Светослав Лобошки, на поета, журналист и водещ на „По света и у нас“ Костадин Филипов, на журналиста от БТА Николай Текелиев, на младите поп изпълнители Дамян Попов и Невена Пейкова, както и на водещия Атанас Стоянов от БГ радио, затова че предразполагаше участниците с усмивка. Благодарности и на Йордан Марков , затова че чрез този конкурс вече пета година спомага за развитие на българската популярна музика, а чрез своите песни радва огромна аудитория.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе