Дневен хороскоп за 16 септември 2023, събота

Овен

Това е събота за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Телец

През този ден може да се окаже, че сте грешали много в мнението си за човек от обкръжението Ви. Не е нужно да давате обяснение, промяната в отношението Ви ще бъде вместо извинение. Не бъдете агресивни, за да не загубите близки хора.

Близнаци

Вие сте изпълнени с оптимизъм и има всички основания за това. Представителите на знака ще имат късмет, ще успеят да реализират това, което отдавна са планирали. Възможни са неочаквани бизнес предложения. Някои , след като ги приемат, коренно ще променят живота си, ще започнат да правят неща, за които дори не са мислили преди.

Рак

Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Лъв

Денят е особено ползотворен за онези от Вас, които се занимават с търговия или с посредническа дейност. Представителите на ще са много нервни през този ден. За едни от зодията се очертават непреодолими пречки при опита им да реализират делова или друга цел. Други ще бъдат претоварени с домашни дела, а за трета група се очертава доста важна, но за съжаление несъстояла се среща.

Дева

Събота ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Везни

Характерни за са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Скорпион

Вие сте в период на духовно търсене. Другите неща могат да почакат. Не позволявайте на безпокойството да Ви завладее днес. Бъдете нащрек и не вярвайте на всичко, което Ви казват – някои хора ще се опитат да Ви подведат.

Стрелец

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Козирог

Единственото нещо, което може да ви попречи да постигнете успех днес, е вашето нежелание да го направите. Склонни сте да преувеличавате трудностите, пред които сте изправени.

Водолей

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Риби

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе