Проведе се обсъждане на годишния отчет на бюджетните средства от Европейски съюз и чужди средства на Община Силистра за 2021

На 08.08.2022 г. от 17.00 ч. в заседателната зала на Общински съвет – Силистра в присъствието на Председателя на Общински съвет – Силистра – д-р Мария Димитрова, зам. кмет „Финанси и икономика“ – д-р Мирослав Тодоров, зам. кмет „Устройство на територията“ – инж. Тихомир Борачев, Директор Дирекция „Финанси” – Мирослав Калинов, Директор Дирекция „Хуманитарни дейности” – Цветана Игнатова, Директор Дирекция „Правна” – Николай Николов, гл. счетоводител и Началник отдел „Счетоводство и контрол“ – Анелия Василева, Началник отдел „Финанси и бюджет“- Поля Петрова-Гецова, общински съветници и гости се проведе публично обсъждане на годишния отчет за касово изпълнение на бюджетните средства от Европейски съюз и чужди средства на Община Силистра за 2021 година, на основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси /ЗПФ/ и чл. 44, ал. 4 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности, годишният отчет за изпълнение на бюджета се изготвя и представя за публично обсъждане от местната общност.

Публично обсъждане на годишния отчет за касово изпълнение на бюджетните средства от Европейски съюз и чужди средства на Община Силистра към 31.12.2021 г., бе открито от Председателя на Общински съвет – Силистра – д-р Мария Димитрова. Поканени бяха жителите на общината, представители на синдикатите, на бизнеса и други лица. Поканата за тази цел, съгласно изискванията беше публикувана на електроните страници на Община Силистра, Общински съвет – Силистра и във вестник „Силистренски бряг” в законно установения срок.

Председателят на Общински съвет – Силистра – за пореден път на обществено обсъждане на отчет на бюджет отбеляза, че заинтересоваността на жителите на Община Силистра е слаба и благодари на всички, които присъстват.

На 08.08.2022 г. от 17.00 ч. в заседателната зала на Общински съвет – Силистра в присъствието на Председателя на…

Posted by Общински съвет – Силистра on Wednesday, August 10, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе