Ден на отворените врати в Спортно училище „Дръстър“

Училищната общност при Спортно училище „Дръстър“ – Силистра организира Ден на отворените врати под мотото „Училище, спорт#здраве, приятелство“ и представи пъстрата палитра от училищното ежедневие, разностранните си интереси и както водещата Камелия Славова обяви: „Нашият училищен живот от А до Я“.

Демонстрациите на спортистите – джудо, спортна стрелба, футбол, колоездене завладяха публиката и показаха красотата на спорта. Учениците споделиха, че рецептата за щастие е: „Спортувам, мисля красиво и обичам“. Паралелно с демонстрациите учениците предизвикваха гостите с интересни въпроси на станция „Колелото на късмета“, показаха свои продукти от проектни дейности, както и привлякоха вниманието с дейност по проект „Health, Sport and Beauty“.

Представената презентация включваше снимки от училищния живот, състезания, видеклипове от излъчените за тях телевизионни предавания и послания от бивши възпитаници на Спортно училище „Дръстър“. Учениците от Спортно училище “Дръстър” са убедителни не само в спорта, където са завоювали многобройни медали от световни, европейски и национални състезания, но наред с това са изобретателни, забавни и с изявени таланти в много други области.. Димитър Павлинов показа своя музикален талант, Георги Узунов изобрази събитието. Ученици, учители и гости създадоха весело настроение и се забавляваха заедно. Спортът не е просто начин да изглеждаме и да се чувстваме добре. Спортът е метод за постоянно личностно физическо и психическо израстване. Чрез него човек може да преодолее себе си, да изгради своята по-добра същност, да започне да се гордее с постиженията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе