Пролетни празници във Филиал Силистра

На 28 април 2022 г. в рамките на Пролетните празници Филиал Силистра отвори врати за бъдещи кандидат-студенти, за да представи възможностите за обучение и материалната база.
Бяха проведени редица събития:

  • преподаватели и студенти споделиха мигове красота във фотоизложба на тема „Пробуждане“;
  • отчетени бяха резултатите от конкурси за студенти и средношколци, тематично свързани с основните специалности, по които се води обучение в бакалавърски програми в учебното заведение: „Зората на човешката цивилизация“,“Памет и идентичност“, „Жените – лидери в образованието“, „Чисти енергийни технологии – по-добро бъдеще“, „Транспорт и прогрес“;
  • студенти от четвърти курс на специалността „Педагогика на обучението по физика и информатика“ подготвиха и представиха пред ученици открит урок на тема „Визуално програмиране на класически алгоритми“;
  • пред ученици от Силистра и областта беше представена интерактивната платформа PLEGGI – дигитално решение за предварителен подбор на кандидат-студенти.

В Деня на отворените врати се включиха и двете Еръзъм студентки Мария Изабел Сантяго и Ана Франко Куенко от Педагогическия факултет на Университета в Гранада, Испания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе