ТД Силистра ще чества 120 г. от създаване на ТД „Сърнена гора“ на 1 и 2 май (ПРОГРАМА)

ТД Силистра най-учтиво кани на Първа среща на 1-2 май 2022 г. (неделя и понеделник) в града на липите – град Стара Загора, за честване на 120 г. от създаване на Туристическо дружество „Сърнена гора“.

ПРОГРАМА
1 май 2022 г. – Сборен пункт в 10 ч. пред сградата на община Стара Загора. В 10.30 ч. – посещение на античен форум “Августа Траяна”. В 12 ч. е началото на преход към парк „Аязмото“ и околностите на града с времетраене около 3 ч. и 30 мин. Финал на прехода при „Беш бунар“, където ще Ви очаква транспортът. След 16 ч. е настаняване по групи в хотелите „Сити“ и „Железник“. Свободна програма. В 19 ч. – забавна туристическа вечер в ресторанта на хотел „Сити“.
2 май 2022 г. – Свободна програма и отпътуване.
ЦЕНА: Нощувка, вечеря, закуска на блок маса, дисководещ – 55 лв. (бел.-отделно са разходите за пътуване и други съпътстващи). Съобщение от ръководството на ТД Силистра: Започва записването в офиса на дружгеството при Камелия (бел. – по всяка вероятност пътуването от Силистра ще започне още в събота – 30 април, с предварителна програма по наш избор).
Вечерята включва: шопска салата, свинско печено на бавен огън с гарнитура картофи на фурна, земел, безалкохолна напитки напитки и минерална вода, алкохол (с възможност за самостоятелно внасяне, включително на алкохол) или срещу допълнително заплащане от ресторанта.
Ръководителите на групите носят списък с трите имена и рождените дати на участниците.
СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ – 20 АПРИЛ 2022 г.
Заявките се приемат от Енчо Станев – 0888337478, имейл [email protected], и Ваня Петкова – 0882 966 462, имейл [email protected]
Ако групата Ви желае да пристигне на 30 април (събота) ще осигурим настаняване в хотелите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе