Първи онлайн конкурс „Ръчно изработена картичка за 8-ми март” – село Гарван

Народно читалище „Димитър Иванов Полянов – 1870”, село Гарван, община Ситово, област Силистра, организира от 31 януари (понеделник) до 1 март (вторник) 2022 година първи онлайн конкурс на тема „Ръчно изработена картичка за 8-ми март. Всяко читалище има право да участва с до двама свои представители без възрастови ограничения. Всички изработени изделия трябва да се изпращат (с краен срок 1март) по пощата или чрез куриерска фирма до адрес за сметка на участника.

Адрес на получателя: НЧ „Димитър Иванов Полянов – 1870”, улица „Първа”, № 14, област Силистра, община Ситово, село Гарван, пощенски код: 7589.

Необходимо е преди изпращането на ръчно изработените картички (до 2 броя) на отделен лист, прикрепен с кламер, да се впише следната информация: наименование на читалището; адрес и телефон за контакт на участващото читалище; електронна поща на читалището; трите имена на участника; възраст на участника.

При изработката могат да се използват различни по вид материали и техники. Важно е изделието сàмо да бъде оформено (декорирано). В него не трябва да се съдържа текст с пожелание за празника. Всички получени картички ще се представят в изложба, която ще се отрази във фейсбук профила Читалище Село Гарван.

Оценяването ще се извърши от компетентно жури. Участниците, класирани на призовите места (първо, второ и трето място), ще бъдат удостоени с дипломи и предметни награди, а всички останали ще получат грамоти. Обявяването на крайните резултати, отличените и пълния списък с участници ще се поместят във фейсбук Читалище Село Гарван  на 8 март. Произведенията няма да се връщат на участниците.Те ще се използват с благотворителна цел и ще бъдат подарени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе