Дневен хороскоп за 19 декември

© Pixabay.com

Овен

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Телец

На този ден старите здравословни проблеми могат да се влошат, така че следете здравето си особено внимателно. Също така не забравяйте да поддържате имунната си система и да получавате достатъчно витамин С.

Близнаци

Неделя е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Рак

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Лъв

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Дева

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Дева, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на везни умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Скорпион

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се разминете с възможностите за сполука, които Ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Водолей

В този ден се посветете на добрите мисли и пожелания. Само така ще се почувствате добре и ще усетите спокойствие. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. В края на деня ще сте доволни и релаксирани.

Риби

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе