Дневен хороскоп за 11 декември

Овен

В този ден се посветете на добрите мисли и пожелания. Само така ще се почувствате добре и ще усетите спокойствие. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. В края на деня ще сте доволни и релаксирани.

Телец

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Близнаци

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Рак

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Дева

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Везни

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Скорпион

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Стрелец

През този ден припряността Ви може да Ви изиграе лоша шега. Вложете енергията си в сезонно разчистване, за да има положителен ефект за Вас. Успокойте се и действайте по план. В края на деня всичко ще се нареди. Не е подходящо време за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Козирог

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Водолей

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Риби

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе