Над 30 кг шаран дарение за ДСХ в Алфатар

За поредна година по случай предстоящия празник Никулден Николай Господинов – дългогодишен приятел на община Алфатар, дари на Дома за стари хора в града 32 кг. шаран. С този жест г-н Господинов развълнува живущите в ДСХ и в техните очи заблестяха сълзи от благодарност. Пожела им да са здрави, много години да празнуват заедно и да намират сили да посрещнат всеки нов ден с усмивка.

От своя страна потребителите на социалната услуга изразиха своята признателност и искрена благодарност за предоставеното дарение, с което предстоящия празник ще бъде по-хубав. Пожелаха му здраве, мир, любов и хармония в семейството му. Личния си празник да отпразнува с най-близките и обичани хора.

Благодариха на кмета на общината Д-р Янка Господинова, че никога не ги забравя и винаги е до тях, че прави всеки техен празник много специален.

Кметът на Алфатар от свое име и от името на ръководството на ДСХ благодари за щедрото дарение, за проявения жест на добротворство, за примера, който дава на всички. Благодари на г-н Господинов, че е част от малкото истински и достойни хора, който със своя жест зарадва възрастните хора. Пожела му в навечерието на светлите Рождественски празници здраве, професионална устойчивост пред предизвикателствата на времето, лично щастие, да съхранява своята вяра в доброто и да я предава на хората около него.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе