Пет докладни разгледаха на редовната сесия общинските съветници в Силистра

Общо пет докладни разгледат днес на редовната си неприсъствена сесия общинските съветници, докладните са внесени от градоначалника д-р Найденов и касаят разпореждане с имот – частна общинска собственост в с. Казимир.

Прекратяване на съсобственост между Община Силистра и физическо лице в имот по плана на гр. Силистра чрез продажба частта на общината е друга докладна от дневния ред. Сключване на предварителен договор за продажба на земя – общинска собственост в с. Калипетрово по чл. 70 от Наредбата за общинската собственост, по аналог с чл. 15, ал. 3 от Закона за устройство на територията. /„Дръстър инженеринг“ ЕООД/.

Сключване на предварителен договор за продажба на земя – общинска собственост в с. Калипетрово по чл. 70 от Наредбата за общинската собственост, по аналог с чл. 15, ал. 3 от Закона за устройство на територията. /ЗК „Златно зърно“/ е докладна, която предстои да бъде разгледана.

Одобряване на „Подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за кабелно електрозахранване на ПИ с идентификатор 06032.53.131 по плана на с. Брадвари, общ. Силистра е докладна от дневния ред.

Сесията започна 9.30 часа и се провежда неприсъствено чрез платформата на Cisco Webex Meetings.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе