Потрошиха част от табелите по проекта „Мотивирай своето утре“

Все повече хора се включват в кампанията „Мотивирай своето утре“, изкачвайки се до Крепостта „Меджиди Табия“, създавайки публичен пост в социалните мрежи – Facebook и Instagram, спирайки се пред една от трите табели по трасето и мотивирайки и други да случат същото!

Е, към днешна дата табелата е САМО ЕДНА!

Началната табела беше пречупена на две и изкъртена още преди седмица, а днес екипът на Център за кариерно ориентиране намери, захвърлена далеч в храстите, и втората табела с мотивиращи послания, поставена в началото на кампанията.

Екипът на ЦКО – Силистра и партньорите ни от Община Силистра, МКБППМН и ОСНВ/ПИЦ изпитваме огорчение и тъга, че една толкова позитивна кампания може да води след себе си проява на вандализъм и агресия.

Но знаем едно – че ако не пазим около себе си, около местата, където живеем, където растат децата ни, не можем да твърдим, че продължаваме напред и изграждаме личности, общество!
В същото време бихме искали да благодарим на всички, които сигнализираха за случващото се и които не само пазят, но са и с активна гражданска позиция, която вярваме, че е „по-доброто в днешния ден“!

Кампанията продължава до 13 септември! https://proorientirane.com/na-krepostta-sme/

*Център за кариерно ориентиране – Силистра

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе