Встъпи в длъжност новият председател на Окръжен съд – Силистра

Новоизбраният председател на Окръжния съд в Силистра днес официално встъпи в длъжност. На кратката церемония ръководителят на Варненския апелативен съд Ванухи Аракелян приветства Пламен Неделчев в общността на председателите на съдилища в апелативния район с думите: „Пожелавам Ви успех, защото вярвам, че успехът на председателя означава успех за съда“.

Поздравления отправиха и ръководителите на Търговското, Гражданското и Наказателното отделения в Апелативния съд: Анета Братанова, Милен Славов и Янко Янков. Те увериха съдия Неделчев, че може да разчита на подкрепата им. На свой ред той им благодари за опората, която и досега Силистренският окръжен съд и той лично са получавали от висшестоящия съд.

Пламен Неделчев беше избран единодушно от Висшия съдебен съвет на 29 юни. Припомняме, че той е завършил Право в Технически университет –  Варна. Има 27 години юридически стаж. Започва съдийската си кариера като съдия по вписванията в Районен съд-Дулово, по-късно става негов председател. От 2008 година правораздава в Окръжен съд – Силистра, а от 2012 година е и негов заместник-председател.

Съдия Неделчев е женен, има двама сина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе