Конкурсна сесия „Младите за Силистра 2021“

Продължават дейностите по проект „За бъдеще в хармония с природата“ на неформална група „Приятели на природата“ от ОУ „Отец Паисий“ – Силистра с финансовата подкрепа на Община Силистра по конкурсна сесия „Младите за Силистра 2021“. На 12.05.2021 г. се проведе състезание „Яко е да си еко“, в което участваха ученици от VII клас. В равностойна битка застанаха отборите на VII а клас „Еколози“ и VII б клас „Приятели на природата“. Състезанието беше много оспорвано и емоционално. Но във всяко състезание има победител и в тази битка по-добри бяха момчетат и момичетата от отбор „Еколози“.

Организирането и провеждането на състезанието беше подпомогнато от г-жа Христинка Димитрова, старши учител по природни науки в ОУ „Отец Паисий“ – Силистра.

На състезанието присъстваха и ученици от V клас, съпричастни към екологичните проблеми и ангажирани с популяризиране на природосъобразния начин на живот и опазване на околната среда.

Гости на състезанието бяха Анета Тодорова и Ивелина Русева, експерти от отдел „Образование и младежки дейности“, Община Силистра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе