Заседания на Общински съвет в Главиница ще се проведат през следващата седмица

На 21.12.2020 год. /понеделник/ в заседателната зала ет.2 на Община Главиница ще се проведе заседание на постоянните комисии към Общинския съвет:

  • постоянна комисия по бюджет и финанси;
  • постоянна комисия по стопанските дейности, екология и транспорт;
  • постоянна комисия по здравеопазване и социални дейности;
  • постоянна комисия по образование, религия, спорт и култура;
  • постоянна комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

На 23.12.2020 год. /сряда/ от 14:00 часа ще се проведе редовно заседание на Общински съвет – гр. Главиница в заседателната зала ет.2 на Общински съвет при следния проекто – дневен ред:

  1. Разглеждане на докладна записка относно: Актуализация на поименния списък за капиталови разходи за 2020г.
  2. Разглеждане на докладна записка относно: Определяне на годишния размер на такса “Битови отпадъци” за 2021 г. на територията на община Главиница и приемане на план-сметка за разходите за дейностите по чл.66 от ЗМДТ, сметосъбиране и сметоизвозване, обезвреждане на битови отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване за 2021 година.
  3. Разглеждане на докладна записка относно: Приемане на Анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в Община Главиница за периода 2020-2021 г.
  4. Разглеждане на докладна записка относно: Намерение на Община Главиница да кандидатства с проектно предложение по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05FMOP001-5.001 – „3.1 – Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“.
  5. Разглеждане на докладна записка относно: Приемане на нова Наредба №21 за обема на животновъдната дейност, местата и реда за отглеждане на селскостопански животни на територията на Община Главиница.
  6. Разглеждане на докладна записка относно: Предоставяне на вещи общинска собственост за безвъзмездно ползване на юридически лица или на техни териториални структури на бюджетна издръжка и звена на общинска бюджетна издръжка.
  7. Разглеждане на докладна записка относно: Осигуряване на дизелово гориво за нуждите на Полицейски участък гр. Главиница към Районно управление на МВР гр. Тутракан.
  8. Разглеждане на докладна записка относно: Дарителска акция за подпомагане на „МБАЛ Тутракан“ ЕООД с парични средства в борбата й с COVID – 19.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе