Възползвайте се от възможността да подадете заявление за нови лични документи по електронен път

В условията на предприетите противоепидемични мерки срещу разпространението на коронавируса призоваваме гражданите в максимална степен да се възползват от предоставяните в МВР електронни услуги, за да се избегне струпването на много хора на едно място. Те са достъпни на адрес https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/Services/Index

Гражданите, които притежават валиден електронен подпис и подходящи биометрични данни, могат да подадат заявление за нови лични документи по електронен път.

Напомняме също, че съгласно последните въведени мерки от МВР, валидността на българските лични документи ще се удължи с още 6 месеца. В този смисъл ако не ви се налага да ги подменяте спешно, изчакайте да премине заразата и го направете след това.

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Силистра и паспортните гишета в РУ-Дулово и РУ-Тутракан продължават да работят в рамките на установеното работно време при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. Призоваваме гражданите изпълняват стриктно мерките за предотвратяване струпването на хора и да  изчакат реда си на безопасна дистанция.

SilistraNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе