Дневен хороскоп за 2 декември

© Pixabay.com

Овен

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Телец

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Рак

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Лъв

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Скорпион

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Стрелец

Избягвайте да се занимавате с документи, обещания и излишните разговори. Сексуалните контакти изискват крайна предпазливост. Обърнете внимание на своето здраве или на здравето на свой близък.

Козирог

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирог. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Риби

Днес стреляте по всички мишени и сте готови да се справите с всичко. Самочувствието ви е високо. Любовният Ви живот изисква вашето внимание и трябва да държите емоциите си под контрол, за да избегнете спорове с партньора си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе