Дневен хороскоп за 18 октомври

Овен

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и дори да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно.

Телец

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие, това също изисква време.

Близнаци

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Близнаци. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

Това е понеделник за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело.

Лъв

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днескашният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Дева

Понеделник е успешен ден за дева. Дбешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете дипломатични и тактични.

Везни

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или ако се налага не взимайте голяма сума пари със себе си.

Скорпион

Характерни за скорпион са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Стрелец

Добър ден за завършване на делата, анализ на изминатия път. За постигане на поставените цели, ако се налага обединете усилия с други хора. Днес не бързайте да вземате отговорни решения, за да избегнете грешки. Необходим Ви е съвет от близки хора.

Козирог

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Водолей

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Риби

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не Ви седи до главата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе