Продължава кампанията на РЗИ – Силистра за популяризиране на мобилното приложение еЗдраве

Поредна успешна информационна кампания за „сдвояване“ на „еЗдраве“ с електронното пациентско досие отчита РЗИ-Силистра, проведена на 26.09.2024г. в с. Средище и с. Кайнарджа.

Близо 60 души посетиха изнесените мобилни пунктове в община Кайнарджа и се възползваха от безплатната услуга, разработена и осигурена от Информационно обслужване ЕАД и Министерство на здравеопазването.

Служителите на РЗИ-Силистра през целия ден консултираха и съдействаха на гражданите да получат достъп до здравното си досие и да се запознаят с наличната информация в него.

Услугата се предоставя единствено лично на пълнолетни лица, които е необходимо да носят в себе си документ за самоличност (лична карта), мобилен телефон с достъп до интернет, инсталирано приложение „еЗдраве“, което може да бъде изтеглено напълно безплатно от Google Play или App Store и активна електронна поща.

Новата услуга се предоставя напълно безплатно в Центъра за административно обслужване на РЗИ-Силистра на адрес: ул. „Петър Мутафчиев“ № 82, ет. 1.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе