1 юни в Тутракан

Празникът отново събра децата на Тутракан в парк „Христо Ботев”, където ги очакваха много изненади, подготвени от организаторите – Община Тутракан и Общински център за извънучилищни дейности.

„Казват, че усмивката децата наследяват от своите родители. Всички, които носят детството в сърцето си, нека го съхраним и предаваме на поколенията. Пожелавам ви здраве – на всички деца – малки и големи!” – поздрави присъстващите председателят на Общинския съвет Адем Адем, който се беше погрижил къщичката на Хензел и Гретел да изобилства от вкусни и цветни близалки.

„Поздравявам всички, които са тук – родители и деца, с най-красивия, най-усмихнатия, най-добрия празник – 1 юни! Нашите деца в Тутракан са най-хубави, най-красиви, най-послушни и винаги, когато ни се усмихнат, детето в нас се пробужда. Пожелавам на децата да продължават така да се усмихват, да са радостни винаги, добри и чисти, за да могат да зареждат нас, възрастните с енергия. Честит празник!” – поздрави присъстващите зам.-кметът Васил Дойнов.

Подаръци за всяко дете осигури Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – любимото лакомство за всяко дете – сладолед!

Фотограф Мая Денева се включи със снимки за прекрасното изживяване на децата. Фотосесията е подарък за всяко дете от Община Тутракан.

А на откритата сцена в парка, талантливите деца от вокалните формации на ОЦИД показаха своите възможности и зарадваха своите родители и всички присъстващи.

Клубът по карате, който е нова форма в ОЦИД, също участва с демонстрации пред публиката, водени от сенсей Валери Великов.

Капитан Америка, трите кукли Лол, Елза и Пикачу или аниматорите от „Веселяците” се погрижиха за празничното настроение на децата с много забавни игри.

1 юни – Международен ден на детето!Празникът отново събра децата на Тутракан в парк „Христо Ботев”, където ги очакваха…

Posted by Община Тутракан on Saturday, June 1, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе