На 18 юли Oбщина Силистра организира дистанционно обществено обсъждане на актуализацията на Плана за интегрирано развитие до 2027 г.

Актуализацията на Плана за интегрирано развитие на община Силистра до 2027 година е почти завършена. Актуализираните части на ПИРО, както и презентация с основните елементи на плана можете да намерите на: https://silistra.egov.bg/…/plans/piro-21-27-actualizaciya

На 18.07.2024 г., от 11.00 ч. Oбщина Силистра организира дистанционно обществено обсъждане на актуализацията на Плана за интегрирано развитие на община Силистра до 2027 година.

Дистанционното онлайн обсъждане ще се проведе чрез приложението за видеоконференции – Google Meet, като последвате следния линк: https://meet.google.com/ckv-fhfb-fgb За да се присъедините към срещата моля натиснете бутона „join meeting” или „присъединяване към срещата“.

Тези от Вас, които нямат възможност да присъстват на онлайн обсъждането, могат да разгледат публикуваните документи и да изпратят препоръки и забележки до 17.07. 2024 г. на имейл адрес [email protected].

За повече информация и предложения пишете на: [email protected]

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе