Отново повод за радост и гордост в Община Дулово

На 08.03.2024 г. Детска Градина „Щастливо детство“ гр. Дулово беше одобрено по Програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2024 – 2027 г., Модул 1 „Детски ясли и детски градини – изграждане на нови сгради, както и пристрояване, надстрояване и реконструкция на съществуващи“ Дейност 2 – пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли и градини и е от малкото одобрени проекти по тази програма в област Силистра! С представеното проектно предложение Община Дулово ще осигури модерна, достъпна и отговаряща на нормативните изисквания за образователна инфраструктура среда, осигуряваща пълноценни условия за организация на учебния процес. ️

Проекта включва основен ремонт на детската градина, изграждане на нова допълнителна пристройка към съществуваща сграда със сервизни помещения и облагородяване на прилежащото пространство, което има за цел да създаде по-добри условия за обучение, възпитание, отдих и спорт за децата в Община Дулово.

Одобреното безвъзмездно финансиране по програмата е на стойност 1 000 000лв. Крайният срок за изпълнение и отчитане на всички одобрени дейности е 31.12.2027 г.

🙏🏻Отново имаме повод за радост и гордост в Община Дулово! ✅️Одобрено безвъзмездно финансиране е на стойност 1 000…

Posted by Nevhis Mustafa on Monday, March 18, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе