Дневен хороскоп за 1 март 2024, петък

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

Напрегнат и спорен ден. Каквото и да се случи, опитайте се да запазите спокойствие; колкото и да кипят страстите, не позволявайте на емоциите да вземат връх над здравия разум. Избягвайте споровете, особено на работа. Ще бъде трудно да се проведе дискусия в конструктивна форма, въпросът може да завърши с открит конфликт, ако не направите отстъпки навреме.

Близнаци

Днешният ден не е особено ефективен. Жизнената Ви енергия е леко снижена, затова избягвайте натоварването. Някои неща ще Ви се получават по-трудно, ще се наложи да влагате повече усилия.

Рак

Петък – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Лъв

Денят не протича по начина, по който сте очаквали, трябва да промените плановете си, да се адаптирате към обстоятелствата. Много представители на знака не харесват това, но ако не се ядосвате и тревожите, а се опитате да извлечете полза от настоящата ситуация, ще постигнете много.

Дева

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Везни

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Скорпион

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Водолей

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Риби

Този ден носи неочаквани събития, свързани с пътуване, които в повечето случаи ще са приятни и емоционални за вас. Успешно развитие ще имат пътувания свързани с някакви финансови дела или по работа, от която се очаква някаква печалба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе