Дневен хороскоп за 9 януари 2024, вторник

Овен

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Телец

Благоприятен ден за работа, особено за творчество, което изисква въображение, нестандартен подход, оригинален поглед върху нещата. Най-активните и енергични ще имат възможност да се докажат, да спечелят уважението на ръководството, да получат подкрепата на влиятелни хора.

Близнаци

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. При някои от Вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Лъв

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дева

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем.

Везни

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

Скорпион

Ще имате успех в работата. Не е нужно да се тревожите за дреболии. Не казвайте на близките си за плановете си. Близки хора ще ви подкрепят във всичко.

Стрелец

Съсредоточете се върху саморазвитие и креативност. Изразете се чрез изкуство или хобита, които ви вълнуват. Бъдете открити към нови възможности и запазете оптимизма си. Споделете радостта с близките си.

Козирог

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Водолей

Плодотворен ден. За да постигнете целите си, ще трябва да преодолеете някои трудности, но ще се справите с тях и в резултат на това ще получите дори повече, отколкото сте очаквали.

Риби

Ако днес попаднете в центъра на вниманието на всички, опитайте се да използвате момента максимално изгодно. Кой знае дали скоро ще се появи друга възможност като тази?

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе