Дневен хороскоп за 28 декември 2023, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието Ви. Днес е ден, в който ще Ви е трудно да вземете решение сами.

Телец

Уредете си днес нещо като празник на душата, обръщайки се с цялото си същество към красивото, независимо дали е природа или шедьоври на изкуството. Ще бъде осигурен прилив на сила и жизнеността ще се увеличи.

Близнаци

Стремете се да балансирате между безгрижие и стабилност. Благополучието ви е гарантирано, ако не забравяте да се забавлявате.

Рак

Денят ще върви добре, ако не се дразните заради дреболии и се стараете да избягвате безполезни спорове. В работата много ще трябва да действат като миротворци, да предотвратяват конфликти, да разрешават различията и да възстановяват хармонията в деловите отношения. Всичко това е добро за вас, но много уморително; следобед ще има желание да си починете от всички, да останете сами със себе си.

Лъв

Натоварен, неспокоен ден. Ще има много досадно суетене, често бързане за вземане на решения, които би си струвало да обмислите. Появяват се нови задачи и отговорности, не много интересни. Трудно е да се справите с емоциите, така че вероятността от кавги е голяма.

Дева

Четвъртък ще сблъска много от Вас с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако е възможно, отложете присъствието си на работното място.

Везни

Четвъртък не е еднозначен ден за . Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Скорпион

Използвайте енергията си за постигане на лични и професионални цели. Покажете решителност и предприемчивост. Балансирайте работата си с отдих.

Стрелец

Не очаквайте твърде много от себе си – производителността Ви може да е по-ниска от обикновено днес. Денят обещава да бъде успешен за тези, които не планират нищо ново и са решили да приключат всички стари дела и начинания.

Козирог

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Водолей

Използвайте деня за стабилизиране на финансовите си ангажименти. Осъществете контакти с важни хора, които могат да ви подпомогнат професионално. Отделете време за наслаждаване на природата и физическа активност. Проявете търпение и старание към своите цели.

Риби

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе