Посетителски център за представяне на местното природно и културно наследство официално беше открит в с. Коларово

Посетителски център за представяне на местното природно и културно наследство официално беше открит в с. Коларово

Центърът е оборудван и обзаведен с финансиране по проект.„Реализиране на туристическия потенциал на територията на община Главиница, чрез изграждане на посетителски център за представяне на местното природно и културно наследство в УПИ I-160, кв.19 по плана на с. Коларово, общ. Главиница, обл. Силистра” на стойност 97 340 лева.

Лентата беше прерязана от г-жа Сузан Акиф – Вр.И.Д. Кмет на Община Главиница. Основна цел на проектното предложение е да се реализира потенциала на община Главиница за развитие на туризъм, посредством осигуряване на съпътстваща туристическа инфраструктура на територията на МИГ „Главиница – Ситово Крайдунавска Добруджа”.

Тази основна цел бе постигната чрез специфична цел, а именно изграждане и оборудване на Посетителски център в село Коларово, община Главиница, за представяне и експониране на местното природно и културно наследство.

Г-жа Иванка Сярова – зам.-кмет „Социални дейности и образование” на кратко представи на всички присъстващи процеса на изграждането на Посетителски център в с. Коларово.

Посетителски център за представяне на местното природно и културно наследство официално беше открит днес в с….

Posted by Община Главиница – Municipality of Glavinitsa on Saturday, October 14, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе