Дневен хороскоп за 18 септември 2023, понеделник

Овен

Днес действията Ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Телец

Благоприятен ден, ползотворен и успешен. Имайте предвид, че сега е по-добре да се съсредоточите върху постигането на някои глобални цели, дори ако за това трябва да отложите решаването на текущи проблеми и задачи. Възможен е значителен професионален успех и тук важна роля играе вашият чар: хората искат да ви помогнат, правят го с удоволствие.

Близнаци

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Рак

Понеделник не е еднозначен ден за . Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Лъв

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте.

Дева

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Везни

Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на . По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Стрелец

Този ден е много благоприятен по отношение на работата, особено за тези, които вече са решили целите и методите за постигането им. Дойде време да започнете да реализирате идеите си. Ще се появят помощници и съюзници, чиято подкрепа ще бъде много полезна.

Козирог

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Водолей

Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието Ви. Днес е ден, в който ще Ви е трудно да вземете решение сами.

Риби

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе