За 11-ти път „Мини Мис и Мини Мистър“ в Силистра

В горещата вечер на 17 юли за 11-ти път столичната актриса и ТВ водеща Илиана Балийска събра на сцената в Дунавския парк 30 мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години за творческа изява в „Мини Мис и Мини Мистър“ Силистра 2023.

Палавото шоу традиционно е под патронажа на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов и всички участници получиха подаръци и Дипломи-Отличен 6 в Талантиадата. Събитието доказа, че е мощен арт генератор. В първата възрастова група титлата Мини Мис-корона и златен медал спечели танцьорката Жаклин Дамянова-6 г., а при каките призьорка е 8-годишната певица Доминика Атанасова; Мини Мистър-Силистра 2023 е Вихрен Игнатов-6 г.

Освен за децата, имаше медали и титли и за родата: Златно Мамче е Христина Атанасова, Златен Татко-Иван Тодоров, който живее в Англия, а Златно Бабче е Ваня Игнатова. Много емоции и празнично настроение имаше и за малките, и за порасналите. Класираните в надталантчването ще представят Община Силистра в Талантиадата за Североизточна България във Варна Мол на 27 август и финала в София-„Мини Мис и Мини Мистър“ България 2023 в Националния Дворец на децата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе