„Без багаж“ идва в Алфатар

На 22.07 – 23.07.2023г. „Без багаж“ ще заснеме поредния си любопитен и интригуващ епизод в община Алфатар.

Туристическото предаване „Без багаж“ с водещ и продуцент на предаването Биляна Траянова родом от Силистра е добре познато на зрителите от ефира на bTV. Документалната поредица поема по широкия телевизионен свят, където вече се превръща в любима поредица и на чуждоезичната публика. Епизодите снимани в риалити стил се наредиха в каталога на водещия световен разпространител на документалистика – TVF International, редом с програмите на най-популярните телевизионни канали в света.

„Без багаж“ е единственото българско предаване, което се излъчва по едни от най-големите телевизионни канали на четири континента. Епизодите са гледани от над милиард зрители по света, а големият успех на продукцията тази година е сделката с BBC. „Без багаж“ е първото българско предаване, закупено от BBC.

В момента, различните сезони на формата се излъчват, дублирани на няколко езика по най-гледаните телевизии в Испания, Бразилия, Гърция, Естония, Словакия, Унгария, Китай, Виетнам, Тайланд, Южна Корея, Бруней и други.

Има реализирани сезони в десетки страни от Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и острови, разпилени из всички океани на планетата.

Сериите са интригуващи, истински забавни и същевременно образователни, разказващи за непознати кътчета от планетата, култури на далечни народи, природа и див живот, история и легенди, приключения, романтични и луксозни пътешествия.

„БЕЗ БАГАЖ“ В ОБЩИНА АЛФАТАРНАЙ-МАЛКАТА ОБЩИНА В ОБЛАСТ СИЛИСТРА ЩЕ СТАНЕ ЧАСТ ОТ КРАСИВИТЕ ПРИКАЗКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ НА…

Posted by Община Алфатар on Monday, July 17, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе