Дневен хороскоп за 28 март 2023, вторник

Овен

Този вторник не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Телец

Този вторник е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Близнаци

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Рак

В чудесно състояние на духа сте днес. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на рак.

Лъв

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъв. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Везни

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Скорпион

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Козирог

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. В интимния живот емоциите са смесени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не търсете недостатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете.

Водолей

Препоръчва Ви се да контролирате емоциите си, тъй като Вашата страст може да изплаши любимия човек. Благоприятен ден за срещи, семейни празници и посрещане на гости. По-добре е да прекарате този ден извън селището, на вилата и е благоприятна физическата активност. Възможни са приятни изненади, подаръци, награди и възнаграждения.

Риби

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с Вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе