Дневен хороскоп за 28 февруари 2023, вторник

Овен

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Телец

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Близнаци

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Рак

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този вторник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Вторник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Дева

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Везни

Този вторник оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

Скорпион

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Стрелец

Вторник ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Козирог

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Водолей

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Риби

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе