Четирима шофьори под въздействие на алкохол и/или дрога са хванати в Силистра за два дни

Четирима, шофирали под въздействие на алкохол и/или дрога, са установени при проверки на пътна полиция при ОДМВР-Силистра.

На 13 февруари в 18:12 часа по ул. „Велес“ в Силистра полицейски служители спрели лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 47-годишен. Дрегерът отчел 0.78 промила, а тестът за наркотици дал положителен резултат за амфетамин. Мъжът е дал кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа.

Под въздействие на амфетамин шофирал и 32-годишен. Малко преди полунощ на 13 февруари по бул. „Македония“ пътни полицаи спрели управлявания от него лек автомобил „Опел“. При проверка с ДръгТест се установило, че водачът е под въздействие на амфетамин. Той е дал кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа.

Без свидетелство за управление на МПС и с 0.71 промила алкохол 59-годишен управлявал лек автомобил „Рено“. Водачът бил тестван с дрегер при полицейска проверка, извършена на 14 февруари около 20:00 часа по ул.“Юрий Венелин“ в Силистра. Съставен му е акт.

Амфетамин е отчетен с техническо средство и при тестване на 18-годишен с лек автомобил „Мерцедес“. Той бил спрян на 15 февруари около 08:10 часа по ул. „Москва“ в областния град. Издаден е талон за медицинско изследване и е дадена кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе