Подаръци за последното и първото бебе на Главиница

Иванка Сярова – зам.-кмет „Социални дейности и образование“ заедно с кмета на с. Ножарево – Джунейт Мюмюн посетиха сем. Шабан от с. Ножарево по повод раждането на третото им дете – момиченце, което се роди на 30.12.2022 г. и се оказа последно родено дете на Община Главиница за 2022 г.

От името на г-н Неждет Джевдет – Кмет на Община Главиница, поднесоха поздравления и подаръци, като им пожелаха на семейството да им е жива и здрава малката принцеса, да носи много радости и да расте едно весело и безгрижно дете, обградено с много обич.

Дидем – последно роденото бебе в МБАЛ Тутракан за 2022 г. е от Община Главиница. Днес г-жа Иванка Сярова – зам.-кмет…

Posted by Община Главиница – Municipality of Glavinitsa on Friday, January 13, 2023

Заедно с кмета на с. Богданци-Сафи Мустафа бе посетено и младо семейство от с. Богданци по случай раждането им на първородно дете, което се роди на 01.01.2023 г. и се оказа първото бебе на Община Главиница за 2023 г.

От името на г-н Неждет Джевдет – Кмет на Община Главиница, поднесоха поздравления и подаръци като пожелаха на младото семейство да им е живо и здраво малкото юначе, да носи много радости, да бъде най-голямата гордост на родителите си и да расте като достоен гражданин на Община Главиница.

Севдим – първо роденото бебе на Община Главиница за 2023 г. Днес г-жа Иванка Сярова зам.-кмет „Социални дейности и…

Posted by Община Главиница – Municipality of Glavinitsa on Wednesday, January 11, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе