Дневен хороскоп за 11 януари 2023, сряда

Овен

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Телец

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, сряда ще е много нервен ден за доста представители на зодия Телец. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Близнаци

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаци. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Рак, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

Дева

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Везни

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Скорпион

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Козирог

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Водолей

Сряда не е еднозначен ден за Водолей. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе