Дневен хороскоп за 22 декември 2022, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Телец

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Близнаци

Имайки проницателно и интуитивно мислене, интересувайки се от тайните и скритите неща Вие съумявате да се доберете до истина, която е недостъпна за другите. Сега Вие повече слушате и наблюдавате, отколкото говорите. Възможен е силен интерес към психологическите и криминални разследвания.

Рак

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Дева

Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да се превърнат в източник на стрес, без да разберете защо и как. Добре е да не позволявате на съмненията да подкопават самочувствието Ви.

Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Скорпион

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпион, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Стрелец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Стрелец ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Водолей

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Риби

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе